Möbler för inredning av hallen

hatthyllaVid inredning av hus och hem finns det en rad olika saker som behöver ställas in för att skapa ombonad. Det första rummet som är lätt att glömma bort är hallen. Den bör man inreda på ett funktionellt sätt med hallmöbler som skapar trivsel. Utseende är också en viktig faktor vilket är anledning till varför man bör handla från ett riktigt designföretag. Ett bra förslag på en klassisk möbel är Nostalgi hatthylla från Essem Design som idag finns i många svenska hem. Den kommer i flera färger och längder som kan anpassas efter smak. Personligen tycker jag att svart/vita hyllan är snyggast eftersom den passar in med övriga färger i rummet.

I min hall finns också Jaxon väggstol med uppfällbar sits att använda för att göra det enklare att ta på sig skorna. Den som sitter hos oss har ett rutgaller, men den finns också med hel träskiva.  Eftersom vi ofta får besök ställdes också Tertio Juno tamburmajor in så att gäster hade någonstans att hänga upp sina ytterkläder. Ibland kan det hända att jackor och rockar måste läggas på stolar och då är Tertio EVK klädhängare ett bättre val att hänga sina kläder på, eftersom den har större kapacitet. Den hittar man dock oftast i omklädningsrum.

skohyllaSjälvklart får man inte lov att glömma vart skorna ska ställas. För detta ändamål är Classic skohylla perfekt då den har två hyllplan som gör att man kan få plats med flera par skor. Den har varit i produktion ganska länge, faktiskt ända sedan slutet av 50-talet, men är fortfarande väldigt populär då designen är tidlös. Mer än så behövs oftast inte i hallen, förutom galgar att hänga upp kläder på. Då kan man också välja något enkelt som en kroklist eller enskilda väggkrokar.

marcus

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *